KIRKLARELİ / MERKEZ - İstiklal Ortaokulu

İstiklal Ortaokulu

Adres
KARAKAŞ MAH. 766. SK. YAHYA KEMAL BEYATLI MESLEKI VE TEKNIK LISESI NO 14 MERKEZ / KIRKLARELİ
Vizyon
Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, vatanını ve milletini seven; 21. yüzyılın gerektirdiği gibi; Özgün fikirler üretebilen, Eleştirel bakabilen, Sorunlara yönelik çözümler üreten, Kendini her ortamda rahatça ifade edebilen, Takım çalışmasına yatkın, Bireysel özelliklerinin farkında olan, Ahlaki değerlerinin bilincinde olan öğrencilerin yetiştirildiği, Türkiye’nin önde gelen okulları arasında olmak.
Misyon
Vatanına ve milletine bağlı, Atatürk ilke ve düşüncelerini benimsemiş, her ortamda bireysel farklılıkları önemseyen, etkili öğrenme ortamları tasarlayan, 21. yüzyılın gerektirdiği becerileri öğrencilerine kazandıran, bilimsel düşünceyi destekleyen bir kurum olarak eğitim ve öğretim faaliyetlerini yürütmekteyiz.
8.40-15.45
Merkezi Sistem-Kalorifer